Service duikmateriaal Mares en Oceanic
Onderhoud van je duikmateriaal is heel belangrijk. Hierin draag je zelf een groot deel bij door regelmatig je duikuitrusting te spoelen, het op een koele, droge plaats te bewaren, proper op te hangen in plaats van in een bak op te bergen, zet je zelf reeds de eerste stap naar een lange levensduur voor jouw trimvest, ademautomaat, duikpak, ...

Daarnaast is het aangeraden om je ademautomaten jaarlijks te laten reviseren bij een erkende service provider. Voor dit jaarlijks onderhoud kan je bij ScubaXP terecht. Wacht niet tot het begin van het duikseizoen, maar steek je duikmateriaal tijdig binnen en vermijdt een lange wachttijd.

Een lek in je droogpak, kapotte polsseal of een nekseal die aan vervanging toe is ? Sinds 2017 kan je bij ons ook terecht voor de herstellingen aan je droogpak. We zijn erkend door Bare, maar je kan met elk merk van droogpak bij ons terecht in ons repair center.

Ook andere delen van je duikuitrusting zoals een trimvest of je duikpak kan je bij ons binnensteken voor onderhoud & herstellingen. We helpen je graag verder. Meer info ? Bel, mail of spring even binnen in onze duikwinkel.