ScubaXP Discover Scuba Diving
Onder begeleiding van een PADI professional zet je je eerste stappen in de wondere onderwaterwereld. Dit gebeurd volledig volgens jouw persoonlijke tempo van het ondiepe tot een diepte van maximaal 3 meter in het zwembad. Tijdens deze duikintroductie is het de bedoeling om enkele basisvaardigheden aan te leren, maar vooral ook om te genieten van een nieuwe ervaring.

Programma & kostprijs
Een duikinitiatie neemt in totaal +/- 90 minuten in beslag. We gebruiken een 30-tal minuten om het materiaal te monteren en de briefing te geven waarbij je informatie krijgt over de duikuitrusting die jij zal gebruiken tijdens de duikintroductie, de veiligheidsaspecten waar we op moeten letten en hoe we tijdens de duikinitiatie zullen communiceren.  Daarna gaan we het water in voor 45 - 50 minuten, gevolgd door het demonteren van het materiaal. Na afloop gaan we vaak nog even napraten in de cafetaria waar dan ook de debriefing volgt.

We kunnen regelmatig duikintroducties inplannen tijdens onze vaste zwembaduren van 20u30 tot 22u00 in het zwembad te Beveren (S&R De meerminnen). Er gelden afwijkende uren tijdens de schoolvakanties (30 tot 60 minuten eerder al naargelang de vakantie).

Heb jij zelf een zwembad ter beschikking dat op maximale diepte minimaal 1m80 diep is en 6 x 10 m omtrek heeft, dan kunnen wij bij jou ter plaatse een duikintroductie organiseren. Prijs volgens offerte.

Wij bieden de duikintroductie ook aan als onderdeel van bijvoorbeeld een sportdag of teambuilding. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte.

Iemand een duikinitiatie kado doen ? Ontdek onze duikkadobon.
Programma overzicht
Kostprijs: 20 euro

Vereisten:
- goede gezondheid
- 200 m kunnen zwemmen (eigen tempo)
- minimaal 8 jaar oud

Wanneer ?
Donderdagavond van 20u30 tot 22u00 (tijdens schoolvakanties 1 uur vroeger)

Vrijdagavond van 19u45 tot 21u00 (September tot juni, voor kids 8-14 jaar)

Waar ?
S&R De Meerminnen, Pastoor Steenssenstraat 108, 9120 Beveren - Waas

Bekijk onze video